RETURNERING OG TILBAGEBETALING

RETURNERINGSPOLITIK
Sørg for at læse vores returpolitik omhyggeligt, hvis du har brug for hjælp, kontakt os via kontaktsiden .
Du har 30 dage efter du har modtaget dit produkt til at foretage en returnering på egen regning , der vil ikke være nogen restocking gebyrer .Læs betingelser under :


ANNULLERING AF EN ORDRE:
Når vi forsøger at levere varerne til vores kunder så hurtigt som muligt, vil vi forberede forsendelsen fra det øjeblik kunden afgiver ordren. Af denne grund har du mulighed for at annullere din ordre direkte fra din bekræftelsesmail inden for 1 time. Hvis der er gået mere end 60 minutter, skal du sende en e-mail til kundeservice@aalborgbutik.com, så hjælper vi dig med at finde en alternativ løsning.
PRODUKTET ER ALDRIG ANKOMMET:
Vores skøn over forsendelsestiden er mellem 7-14 arbejdsdage, ikke medregnet forberedelse og forsendelse af produkterne, som er mellem 1 til 2 arbejdsdage, så hvis dine produkter ikke er ankommet max 15 arbejdsdage Giv det mere tid op til 25 dage max, da der er nogle situationer, vi ikke kan kontrollere som vejr, postforsinkelser og told. 


BESKADIGET VED ANKOMSTEN:
Hvis dit produkt er kommet beskadiget, bedes du tage billeder og videoer og sende dem til vores kundeservice på kundeservice@aalborgbutik.com. Efter bekræftelse af supporten og bekræftelse af sagen har du to muligheder: Vi sender dig et nyt produkt eller giver dig en 100 % refusion.


DEFEKT ELLER ØDELAGT PRODUCENT EFTER BRUG :
Du har 30 dage efter ankomsten af dit produkt til at rapportere ethvert problem med dit produkt, hvis produktet er defekt, kan vi sende en gratis erstatning.

ÆNDRING AF MENING :
Du har 30 dage efter modtagelsen af dit produkt til at returnere det til os. hvis du ønsker at behandle skal du kontakte os på: kundeservice@aalborgbutik.com vi sender dig en returadresse, husk venligst at vi kun accepterer returvarer for produkter, der ikke er brugt, vasket og skal være i deres originale emballage. Kunden er ansvarlig for returneringsgebyrer i dette tilfælde.


OMBYTNING:
Hvis du ønsker at ombytte dit produkt, har du 30 dage efter modtagelsen til at gøre det. Husk venligst, at for at bytte dit produkt skal være ubrugt og i originalemballagen, skal du sende det til os på din regning. Kontakt venligst vores support på: kundeservice@aalborgbutik.com for at hjælpe dig med processen.


FORKERT PRODUKT:
Vi sender dig en gratis erstatning, eller du kan sende varen for egen regning for at få alle pengene tilbage.

POLITIK FOR TILBAGEBETALING
Ansøgningsproces

Hvis du har problemer med dit produkt, kan du kontakte os via e-mail for at oplyse os om dit ordrenummer. Du kan altid kontakte os for eventuelle spørgsmål om returnering på kundeservice@aalborgbutik.com.

Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi giver dig også besked om godkendelse eller afvisning af din tilbagebetaling.

Hvis du bliver godkendt, vil din tilbagebetaling blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for 5 dage.

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger (hvis relevant)

Hvis du endnu ikke har modtaget en tilbagebetaling, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion er officielt bogført.

Derefter skal du kontakte din bank. Der går ofte en vis behandlingstid, før en tilbagebetaling er bogført.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på kundeservice@aalborgbutik.com